Meniu


Saladin houmous

HUMUS FIN DE NĂUT ŞI SUSAN, SERVIT CU SALATĂ DE RODIE, QUINOA ŞI PĂTRUNJEL

ALL THAT GREEN

TARTAR DE AVOCADO CREMOS, ROŞII PROASPETE ŞI DRESSING DE LĂMÂIE

45

BIG SQUASH

LEGUME SOTÉ SERVITE ÎN DOVLEAC COPT ALĂTURI DE CRUTOANE DIN VINETE, DRESSING DE AVOCADO ŞI LIME

65


SPRING IN BEIJING

PACHEŢELE CROCANTE DE FOIETAJ, UMPLUTE CU LEGUME, PUI ŞI SOS CHILI

TRUFFLE ROASTBEEF

FELII DE VITĂ FIN TĂIATE, CU SOS DE TRUFE PROASPETE

50

THE FAT DUCK

DUO DE FICAT DE RAŢĂ RUMENIT ŞI TERINĂ, DULCEAŢĂ DE MANGO

DOS DE MAR

TON ŞI SOMON CRUD, CU AVOCADO CREMOS ŞI SEMINŢE RUMENITE DE SUSAN

KYOTO TATAKI

TON PROASPĂT CU PIPER NEGRU ŞI SARE DE MARE, SOS PONZU ŞI GHIMBIR MURAT

TARTAR A LA MAIN

FILLET DE VITĂ “BLACK ANGUS” TOCAT LA MÂNĂ, OU ŞI CONDIMENTE

75

NORTH STAR CEVICHE

LANGUSTINE BLANŞATE, AVOCADO ŞI SOS CITRONETTE

95


HALLOWEEN TREAT

SALATĂ DE DOVLEAC TĂIAT FOARTE FIN, ASEZONATĂ CU NUCI COAPTE ŞI TRUFE PROASPETE

BELLE CHÈVRE

BRÂNZĂ CREMOASĂ DE CAPRĂ CU NUCI ŞI SFECLĂ ROŞIE COAPTĂ

SMOKY TROUT

SALATĂ COSS, PĂSTRĂV ROMÂNESC AFUMAT ŞI CAPERE CROCANTE

CHICKEN COBB

PIEPT DE PUI ÎN CRUSTĂ DE IERBURI, SALATĂ VERDE, AVOCADO CREMOS ŞI BLUE CHEESE

45

SUMMER BREEZE

SALATĂ PROASPĂTĂ CU AVOCADO, ANGHINARE ŞI PORTOCALE, DRESSING DE MIERE CU LĂMÂIE

55


INDO NOODLE

SUPĂ ASIATICĂ DE PUI UŞOR PICANTĂ CU TĂIEŢEI DE OU ŞI CORIANDRU PROASPĂT

TROPICANA

CREMĂ FINĂ DE DOVLEAC COPT AROMATĂ CU GHIMBIR, ULEI DE SUSAN ŞI LAPTE DE COCOS

EASTERN BORSCHT

BORŞ ACRU CU LEGUME ŞI PIPOŢELE DE CURCAN, LEUŞTEAN PROASPĂT

35

CANADIAN LOBSTER TALE

CREMĂ DE HOMAR FLAMBATĂ CU CONIAC ŞI AROMATĂ CU IERBURI DE SEZON

45


BLACK & WHITE

TAGLIATELLE TRASE ÎN UNT, CU TRUFE NEGRE

THE KEKKA

PENNE CU MOZZARELLA STROPITE CU VIN ALB, USTUROI ŞI BUSUIOC PROASPĂT

SIBERIAN PELMENI

COLŢUNAŞI RUSEŞTI CU CARNE TOCATĂ, SMÂNTÂNĂ ŞI CEAPĂ

SINGAPORE NOODLES

TĂIEŢEI DE OREZ CU VITĂ “ANGUS“, GARNISITĂ CU LEGUME ŞI CORIANDRU PROASPĂT

PESCATORE

RISOTTO CARNAROLI CU SPARANGHEL PROASPĂT, CREVEŢI ŞI CALAMARI

65

PASTA AT SEA

TAGLIATELLE FĂCUTE ÎN CASĂ ŞI MIX DE FRUCTE DE MARE

85


VIKING SALMON

FILE DE SOMON DIN MĂRILE NORDICE CU IERBURI AROMATE ŞI SOS TERIYAKI

EL DORADA

DORADĂ RUMENITĂ CU GRIJĂ ŞI SOS MEUNIER

70

FROM JAPAN WITH LOVE

TON ÎN CRUSTĂ DE FISTIC SICILIAN CU SOS DE MANGO ŞI FRUCTUL PASIUNII

95

JOHN, JOHN DORY

JOHN DORY RUMENIT PE PLITĂ, SAINT-JACQUES & SOS DE VONGOLE

125

DOUBLEBASS – FOR TWO

LUP DE MARE SĂLBATIC PREGĂTIT ÎN SARE, LA CUPTOR SAU PE GRĂTAR

155


VIET SHRIMP

CREVEŢI JUMBO ÎN SOS DE CHAMPAGNE

SOFT SHELL

TARTĂ CROCANTĂ DE CRAB, SALATĂ FINĂ DE ŢELINĂ CU FENICUL PROASPĂT ŞI CREMĂ DE AVOCADO

GENROKU TEMPURA

CREVEŢI DE COCKTAIL, CALAMARI ŞI PUI DE CARACATIŢĂ CROCANŢI CU SOS SOIA ŞI ARDEI IUTE

95

OCEAN 5

5 LANGUSTINE LA GRĂTAR, ALGE WAKAME ŞI SOS DE USTUROI ÎN UNT

MIX SEAWORLD

CREVEŢI, SCOICI SAINT-JACQUES, BABY CALAMARI ŞI CARACATIŢĂ PROASPĂTĂ RUMENITE LA GRĂTAR, ÎNSOŢITE DE RUCOLA

115


ONE FROM BANGKOK

PIEPT DE PUI BIO GĂTIT ÎN STIL THAILANDEZ, CU OREZ BASMATI

ST. LOUIS WINGS

ARIPIOARE ŞI COPĂNELE DE PUI PROASPĂT AFUMATE, PICANTE, CU ŢELINĂ ŞI SOS DE BLUE CHEESE

TURKEY DAY

RULADĂ DE CURCAN ÎN CRUSTĂ DE PANCETTA, CU ALUNE DE PĂDURE ŞI FRUCTE DESHIDRATATE

70

FAR, FAR EAST…

FELIUŢE DE PIEPT DE RAŢĂ CROCANTE, MĂR COPT ŞI SOS DE CAFEA

85


HUNGRY GOULASH

GULAŞ DE VITĂ FRAGEDĂ “BLACK ANGUS” AROMAT CU MIRODENII, GNOCHI

MicBURGER

75

TUSCAN CHOP

COTLET DE VIŢEL LA GRĂTAR CU SOS DE ANGHINARE

AND THE WIENER IS…SCHNITZEL

SCHNITZEL VIENEZ DE VIŢEL FRAGED CU RUCOLA PROASPĂTĂ ŞI ROŞII CHERRY DIN GRĂDINĂ

BEEF AU GRATIN

FILET MIGNON DE VITĂ “BLACK ANGUS” CU BRÂNZĂ TRADIŢIONALĂ ROMÂNEASCĂ GRATINATĂ

ASIAN

FELII DE MUŞCHI DE VITĂ “BLACK ANGUS” STROPITE CU SOS PICANT ASIATIC

LONE STAR

FILET MIGNON DE VITĂ “BLACK ANGUS” CU SOS BEARNAISE SAU GORGONZOLA SAU TRIO MIX DE PIPER

125

NEW YORK GRID

ANTRICOT DE VITĂ “BLACK ANGUS” LA GRĂTAR ŞI SOS DE GĂLBIORI

145


JACK DANIEL’S RIBS

COSTIŢĂ DE PURCELUŞ PERFECT FRĂGEZITĂ ŞI AFUMATĂ ÎN SOS JACK DANIEL’S

ADANA

ADANA KEBAB SERVIT CU DUO DE SALATĂ DE PĂTRUNJEL, RODIE ŞI CEAPĂ ROŞIE

TAJINE MARRAKESH

TOCĂNIŢĂ MAROCANĂ DE MIEL, COUSCOUS ŞI MIRODENII DE SEZON

85

ALL BLACKS

COTLEŢELE DE MIEL NOUA ZEELANDĂ LA GRĂTAR, CU SOS DE MUŞTAR

105


SEASONAL GRILLED VEGGIES

SELECŢIE DE LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR

HOMEMADE FRIES, SALTY CHEESE

CARTOFI DE CASĂ PRĂJIŢI, CU BRÂNZĂ SĂRATĂ

BAKED POTATOES

SFERTURI DE CARTOF LA CUPTOR

STEAMED BASMATI RICE

OREZ BASMATI GĂTIT LA ABUR

STEAMED BROCCOLI WITH GARLIC

BROCCOLI LA ABUR, CU USTUROI

20

SAUTEED ASPARAGUS

SPARANGHEL SOTÉ

RUCOLA & CHERRY TOMATOES

SALATĂ DE RUCOLA CU ROŞII CHERRY

SOFT MASHED POTATOES & FRESH TRUFFLES

PIURE DE CARTOFI CU TRUFE PROASPETE

25


“TARTE FINE CITRON”

TARTĂ DELICATĂ DE LĂMÂIE ŞI LIME, BEZEA FINĂ

APP TARTE

TARTĂ DE MERE CU ÎNGHEŢATĂ DE NUCI

CRÈME BRÛLÉE EN PARADE

CRÈME BRÛLÉE EN PARADE, CIOCOLATĂ NEAGRĂ, ALBĂ ŞI CU LAPTE

PROFI

PROFITEROL CU CREMĂ DE VANILIE ŞI SOS DE CIOCOLATĂ, SERVIT CU ÎNGHEŢATĂ

MISS BROWNIE

BROWNIE CU ÎNGHEŢATĂ DE VANILIE ŞI SOS CARAMEL

MOUSSE, MOUSSE, MOUSSE

TRIO MOUSSE DE CIOCOLATĂ CU FRUCTE DE PĂDURE PROASPETE

TRIPLE DECKER

TORT DE CIOCOLATĂ CU 3 ETAJE, ALĂTURI DE SOS DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ ŞI CU LAPTE

35

PAVLOVA

BEZEA FINĂ CU CREMĂ DE VANILIE ŞI ZMEURĂ PROASPĂTĂ

40


VANILLA

VANILIE

PISTACHIO

FISTIC

CHOCOLATE

CIOCOLATĂ

NUTS

NUCĂ

NOCCIOLA

ALUNE DE PĂDURE

WILD STRAWBERRY

CĂPŞUNE SĂLBATICE

30


ORANGE

PORTOCALĂ

RASPBERRY

ZMEURĂ

LEMON

LĂMÂIE

MANGO

30

Descarcă – Meniu Restaurant Diplomat