MOUSSE DE BRÂNZĂ DE CAPRĂ CU NUCI COAPTE, FENICUL CROCANT ȘI SORBET DE CASTRAVEȚI CU SOC
90
SOMON PROASPĂT CU PIPER NEGRU, WASABI ȘI DRESSING DE CEAPĂ VERDE
105
CREVEȚI JUMBO ÎN CREMĂ DE ARDEI COPT, CHILI ȘI CAPERE CROCANTE
120
TARTAR DE SAINT JACQUES CU SALATĂ DE PORTOCALE, CAVIAR DE ACETO BALSAMIC ȘI DRESSING DE TRUFE
125
TARTAR DE VITĂ „BLACK ANGUS” TĂIAT LA MÂNĂ, GĂLBENUȘ CONFIAT ȘI CONDIMENTE
130
TERINĂ DE FICAT DE RAȚĂ CU TRUFE NEGRE ȘI DULCEAȚĂ DE SMOCHINE CU LIME
155
BORȘ ACRU CU LEGUME ȘI CARNE FRAGEDĂ DE GÂSCĂ, LEUȘTEAN PROASPĂT
45
SUPĂ RECE DE PEPENE ROȘU CU RICOTTA ȘI LEGUME DE SEZON
45
SUPĂ DE FRUCTE DE MARE, CRUTON AROMAT
80
SUPA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
45
SALATĂ DE DOVLEAC TĂIAT FOARTE FIN, ASEZONATĂ CU NUCI COAPTE ȘI TRUFE PROASPETE
65
PEPENE ROȘU LA GRĂTAR ALĂTURI DE PIERSICI ZEMOASE ȘI BRÂNZĂ FETA, MIX DE LEGUME ȘI DRESSING DE MENTĂ
65
MIX DE SALATE ȘI FRUCTE DE PĂDURE PROASPETE, CROCHETE CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ ȘI DRESSING DE CITRICE
70
PAPAYA, LEMONGRASS ȘI AVOCADO CREMOS, ALĂTURI DE CREVEȚI TEMPURA ȘI DRESSING DE LIME
80
MIX DE SALATE CU MUȘCHIULEȚ DE VITĂ ȘI MOZZARELLA, CREMĂ DE AVOCADO ȘI DRESSING DE BUSUIOC
95
TAGLIATELLE FĂCUTE ÎN CASĂ CU PIEPT DE CURCAN, GORGONZOLA ȘI NUCI
70
PENNE CU PESTO GENOVEZ DE BUSUIOC ȘI RUCOLA, CALAMARI BABY CROCANȚI
85
RISOTTO CREMOS DE LANGUSTINE, CU FISTIC ȘI LIME
145
RISOTTO CREMOS CU TARTAR DE VITĂ WAGYU, MASCARPONE ȘI SOS DE TRUFE
155
BIBAN DE MARE SĂLBATIC, SPAGHETTI STROPITE CU CERNEALĂ DE SEPIE ȘI SOS DE COCOS
130
HALIBUT LA PLITĂ, SERVIT ALĂTURI DE RISOTTO DE SFECLĂ ROȘIE CU GHIMBIR ȘI LIME, SOS DE LĂMÂIE
155
COD NEGRU DE ALASKA MARINAT ÎN SOS MISO, SALATĂ DE LEGUME COAPTE ȘI SOS OLANDEZ CU TRUFE
165
CREVEȚI, SCOICI SAINT JACQUES, BABY CALAMARI ȘI CARACATIȚĂ RUMENITE LA GRĂTAR, ALĂTURI DE LEGUME ȘI SOS ALLIOLI
180
CAPTURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
TOMAHAWK DE PORC IBERICO, CIUPERCI „KING OYSTER” LA GRĂTAR, DOVLECEI SOTÉ ȘI SOS DE CIUPERCI
150
MEDALION FRAGED DE VIȚEL & CREVETE JUMBO LA PLITĂ, CARTOFI FONDANȚI ȘI SOS DE TRUFE
165
COTLETELE DE MIEL NOUA ZEELANDĂ, CARTOFI BABY GRATINAȚI CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ, SALATĂ DE ARDEI COPT ȘI SOS DE CONIAC
190
ANTRICOT DE VITĂ “CREEKSTONE PRIME”, CREMĂ DE ȚELINĂ CU WASABI, CHIPSURI DE CARTOFI ȘI SOS BERNAISE
275
TĂIETURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR
35
OREZ BASMATI
35
CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN, USTUROI ȘI PĂTRUNJEL
35
BROCCOLI SOTÉ, CU USTUROI
35
SPARANGHEL SOTÉ
50
SPANAC SOTÉ
50
PIURE DE CARTOFI, CU TRUFE
50
ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ ȘI SORBET
55
TARTĂ DE MERE GLAZURATE PE BLAT DE MIGDALE, SOS DE VANILIE ȘI ÎNGHEȚATĂ DE NUCI
65
CĂPȘUNI ROMANOFF CU MASCARPONE ȘI CREMĂ CHANTILLY
65
PROFITEROL CU MOUSSE DE CIOCOLATĂ, SOS DE VANILIE ȘI ÎNGHEȚATĂ DE CAFEA
65
TARTĂ DE YUZU CU CRUMBLE DE NUCI ȘI ÎNGHEȚATĂ DE CIMBRU
70
CHEESECAKE DE CIOCOLATĂ CU CRUMBLE DE FISTIC ȘI SORBET DE PORTOCALE
70
PLATOU DE BRÂNZETURI CU FRUCTE CONFIATE, NUCI ȘI CRACKERS (PENTRU 2 PERSOANE)
135
Descarcă – Restaurant Diplomat MENIU À LA CARTE