Meniu


MOUSSE DE BRÂNZĂ DE CAPRĂ CU NUCI COAPTE, FENICUL CROCANT ȘI SORBET DE CASTRAVEȚI CU SOC

90

SOMON PROASPĂT CU PIPER NEGRU, WASABI ȘI DRESSING DE CEAPĂ VERDE

105

CREVEȚI JUMBO ÎN CREMĂ DE ARDEI COPT, CHILI ȘI CAPERE CROCANTE

120

TARTAR DE SAINT JACQUES CU SALATĂ DE PORTOCALE, CAVIAR DE ACETO BALSAMIC ȘI DRESSING DE TRUFE

125

TARTAR DE VITĂ „BLACK ANGUS” TĂIAT LA MÂNĂ, GĂLBENUȘ CONFIAT ȘI CONDIMENTE

130

TERINĂ DE FICAT DE RAȚĂ CU TRUFE NEGRE ȘI DULCEAȚĂ DE SMOCHINE CU LIME

155


BORȘ ACRU CU LEGUME ȘI CARNE FRAGEDĂ DE GÂSCĂ, LEUȘTEAN PROASPĂT

45

SUPĂ RECE DE PEPENE ROȘU CU RICOTTA ȘI LEGUME DE SEZON

45

SUPĂ DE FRUCTE DE MARE, CRUTON AROMAT

80

SUPA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI

45


SALATĂ DE DOVLEAC TĂIAT FOARTE FIN, ASEZONATĂ CU NUCI COAPTE ȘI TRUFE PROASPETE

65

PEPENE ROȘU LA GRĂTAR ALĂTURI DE PIERSICI ZEMOASE ȘI BRÂNZĂ FETA, MIX DE LEGUME ȘI DRESSING DE MENTĂ

65

MIX DE SALATE ȘI FRUCTE DE PĂDURE PROASPETE, CROCHETE CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ ȘI DRESSING DE CITRICE

70

PAPAYA, LEMONGRASS ȘI AVOCADO CREMOS, ALĂTURI DE CREVEȚI TEMPURA ȘI DRESSING DE LIME

80

MIX DE SALATE CU MUȘCHIULEȚ DE VITĂ ȘI MOZZARELLA, CREMĂ DE AVOCADO ȘI DRESSING DE BUSUIOC

95


TAGLIATELLE FĂCUTE ÎN CASĂ CU PIEPT DE CURCAN, GORGONZOLA ȘI NUCI

70

PENNE CU PESTO GENOVEZ DE BUSUIOC ȘI RUCOLA, CALAMARI BABY CROCANȚI

85

RISOTTO CREMOS DE LANGUSTINE, CU FISTIC ȘI LIME

145

RISOTTO CREMOS CU TARTAR DE VITĂ WAGYU, MASCARPONE ȘI SOS DE TRUFE

155


BIBAN DE MARE SĂLBATIC, SPAGHETTI STROPITE CU CERNEALĂ DE SEPIE ȘI SOS DE COCOS

130

HALIBUT LA PLITĂ, SERVIT ALĂTURI DE RISOTTO DE SFECLĂ ROȘIE CU GHIMBIR ȘI LIME, SOS DE LĂMÂIE

155

COD NEGRU DE ALASKA MARINAT ÎN SOS MISO, SALATĂ DE LEGUME COAPTE ȘI SOS OLANDEZ CU TRUFE

165

CREVEȚI, SCOICI SAINT JACQUES, BABY CALAMARI ȘI CARACATIȚĂ RUMENITE LA GRĂTAR, ALĂTURI DE LEGUME ȘI SOS ALLIOLI

180

CAPTURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI


TOMAHAWK DE PORC IBERICO, CIUPERCI „KING OYSTER” LA GRĂTAR, DOVLECEI SOTÉ ȘI SOS DE CIUPERCI

150

MEDALION FRAGED DE VIȚEL & CREVETE JUMBO LA PLITĂ, CARTOFI FONDANȚI ȘI SOS DE TRUFE

165

COTLETELE DE MIEL NOUA ZEELANDĂ, CARTOFI BABY GRATINAȚI CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ, SALATĂ DE ARDEI COPT ȘI SOS DE CONIAC

190

ANTRICOT DE VITĂ “CREEKSTONE PRIME”, CREMĂ DE ȚELINĂ CU WASABI, CHIPSURI DE CARTOFI ȘI SOS BERNAISE

275

TĂIETURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI


LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR

35

OREZ BASMATI

35

CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN, USTUROI ȘI PĂTRUNJEL

35

BROCCOLI SOTÉ, CU USTUROI

35

SPARANGHEL SOTÉ

50

SPANAC SOTÉ

50

PIURE DE CARTOFI, CU TRUFE

50


ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ ȘI SORBET

55

TARTĂ DE MERE GLAZURATE PE BLAT DE MIGDALE, SOS DE VANILIE ȘI ÎNGHEȚATĂ DE NUCI

65

CĂPȘUNI ROMANOFF CU MASCARPONE ȘI CREMĂ CHANTILLY

65

PROFITEROL CU MOUSSE DE CIOCOLATĂ, SOS DE VANILIE ȘI ÎNGHEȚATĂ DE CAFEA

65

TARTĂ DE YUZU CU CRUMBLE DE NUCI ȘI ÎNGHEȚATĂ DE CIMBRU

70

CHEESECAKE DE CIOCOLATĂ CU CRUMBLE DE FISTIC ȘI SORBET DE PORTOCALE

70

PLATOU DE BRÂNZETURI CU FRUCTE CONFIATE, NUCI ȘI CRACKERS (PENTRU 2 PERSOANE)

135

Descarcă – Restaurant Diplomat MENIU À LA CARTE

https://noeliasancho.es/cymbes.html