Meniu


BURATTA AND ITALIAN COLD CUTS, CHERRY TOMATOES AND GAETA OLIVES

BURATTA ȘI MIX DE SALAMURI ITALIENEȘTI, ROȘII CHERRY ȘI MĂSLINE GAETA

80

“BEEF CARPACCIO” WITH ROCKET, SHAVED PARMESAN AND YUZU DRESSING

FELIUȚE DE VITĂ FIN TĂIATE, RUCOLA CROCANTĂ, PARMEZAN ȘI DRESSING DE YUZU

80

TRIO TARTARE OF TUNA, SALMON AND SEA BASS, MANGO & ARTICHOKE HEARTS SALAD AND LIME DRESSING

TRIO TARTAR DE TON, SOMON ȘI BIBAN DE MARE, ALĂTURI DE SALATĂ DE MANGO CU ANGHINARE ȘI DRESSING DE LIME

95

PAN FRIED SAINT JACQUES WITH SOFT MASHED BAKED CELERY ROOT AND SWEET GARLIC DRESSING

SAINT JACQUES LA PLITĂ, PIURE DE ȚELINĂ COAPTĂ ȘI EMULSIE DE USTUROI DULCE

95

CRISPY TEXAS PRIME BLACK TENDERLOIN STUFFED WITH KNEADED CHEESE AND ROASTED BELL PEPPER CREAM

MUȘCHIULEȚ DE VITĂ CROCANT UMPLUT CU BRÂNZĂ DE BURDUF, CU CREMĂ DE ARDEI COPT ȘI GRISINE CU PESTO

95

CRAB TARTARE WITH AVOCADO, BANANA MOUSSE, MUSSELS FOAM AND SALMON CAVIAR

TARTAR DE CRAB CU AVOCADO, MOUSSE DE BANANE, EMULSIE DE MIDII ȘI CAVIAR DE SOMON

105

TURBOT TERRINE GARNISHED WITH PORCINI, ORANGE AND LEMON BUTTER SAUCE

TERINĂ DE CALCAN, GARNISITĂ CU HRIBI, PORTOCALE ȘI SOS DE LĂMÂIE CU UNT AFUMAT

130


SOUR SOUP, THINLY SLICED ROOT VEGETABLES AND TENDER GIZZARDS

BORȘ ACRU CU LEGUME ȘI PIPOȚELE DE CURCAN, LEUȘTEAN PROASPĂT

40

RICH OXTAIL CONSOMMÉ WITH HOMEMADE NOODLES AND SLICED VEGETABLES

SUPĂ CLARĂ DE VITĂ, GARNISITĂ CU TĂIEȚEI DE CASĂ ȘI LEGUME

45

FISH & SEAFOOD CIOPPINO, AROMATIC CROUTON

SUPĂ DE PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE, CRUTON AROMAT

70

SOUP OF THE DAY

SUPA ZILEI


CAESAR SALAD WITH HOMEMADE SMOKED SARDINES AND PARMESAN GRATIN

SALATĂ CAESAR CU SARDINE AFUMATE ȘI PARMEZAN GRATINAT

55

ROASTED BELL PEPPER SALAD WITH PAN FRIED CALAMARI AND FETA CHEESE MOUSSE

SALATĂ DE ARDEI COPT CU CALAMAR LA PLITĂ ȘI MOUSSE DE BRÂNZĂ FETA

70

BLACK RICE SALAD, PONZU MARINATED TUNA AND MOZZARELLA CROQUETTES

SALATĂ DE OREZ NEGRU, FELIUȚE DE TON MARINATE CU SOS PONZU ȘI CROCHETE DE MOZZARELLA

80

MEDITERANEAN SEAFOOD SALAD WITH APIO, OLIVES AND CRISPY CAPERS

SALATĂ MEDITERANEANĂ CU CARACATIȚĂ, CREVEȚI, CALAMARI, MIDII & APIO, MĂSLINE ȘI CAPERE

80

BLACK ANGUS BEEF SALAD WITH MOZZARELLA DI BUFFALA, PEARS AND HONEY DRESSING

MIX DE SALATE CU FELIUȚE DE MUȘCHI DE VITĂ, MOZZARELLA DI BUFFALA, PERE ȘI DRESSING DE MIERE

85


SPAGHETTI “AGLIO OLIO E PEPERONCINO” WITH SHRIMPS AND MUSSELS

SPAGHETTI “AGLIO OLIO E PEPERONCINO” CU CREVEȚI ȘI MIDII

55

PAPARDELLE WITH FLAMBÉED SALMON IN VODKA WITH ZUCCHINI CREAM

PAPARDELLE CU SOMON STROPITE CU VODCĂ, CREMĂ DE DOVLECEI

65

RISOTTO WITH BURRATA, BAKED TOMATOES AND SMOKED SPECK

RISOTTO CU BURRATA, ROȘII COAPTE ȘI SPECK AFUMAT

65

BLACK TRUFFLE TAGLIATELLE

TAGLIATELLE CU TRUFE NEGRE PROASPETE

80

RISOTTO WITH LANGOUSTINES AND PICKLED LEMON

RISOTTO CU LANGUSTINE ȘI LĂMÂIE MURATĂ

90


PAN FRIED DOVER SOLE, SAUTÉED ASPARAGUS & BABY CARROTS, SOFT CELERY ROOT AND CAPERS SAUCE

DOVER SOLE LA PLITĂ, SPARANGHEL ȘI MORCOVI BABY SOTÉ, PIURE DE ȚELINĂ COAPTĂ ȘI SOS DE CAPERE

135

DIFFERENT TEXTURES OF TURBOT, POLENTA WITH KNEADED CHEESE AND ROASTED GARLIC SAUCE

TEXTURI DE CALCAN, POLENTA CU BRÂNZĂ DE BURDUF ȘI SOS DE USTUROI COPT

145

ALASKAN BLACK COD, FRESH VEGGIES CARPACCIO AND YUZU SAUCE

COD NEGRU DE ALASKA, CARPACCIO DE LEGUME FRESH ȘI SOS DE YUZU

160

LANGOUSTINES “À LA PLANCHA”, SPAGHETTI SPRINKLED WITH NERO DI SEPPIA AND CITRUS SAUCE

LANGUSTINE LA PLITĂ ȘI SPAGHETTI STROPITE CU CERNEALĂ DE SEPIE, SOS DE CITRICE

160

CALAMARI, OCTOPUS, MUSSELS AND SHRIMPS WITH GRILLED VEGETABLES AND CHILI SAUCE

CALAMARI, CARACATIȚĂ, MIDII ȘI CREVEȚI PE PLITĂ, LEGUME LA GRĂTAR ȘI SOS DE ARDEI IUTE

160

CATCH OF THE DAY – ASK YOUR WAITER FOR DETAILS

CAPTURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL

DAILY PRICE


GLAZED DUCK BREAST WITH BRIE CROQUETTE, CARAMELIZED GREEN APPLE AND CASSIS SAUCE

PIEPT DE RAȚĂ CU CROCHETĂ DE BRIE, MERE VERZI CARAMELIZATE ȘI SOS CASSIS

85

SLOW COOKED VEAL CHEEKS, TRUFFLE POTATOES CREAM AND VEAL GRAVY SAUCE

OBRĂJORI DE VIȚEL GĂTIȚI ÎNDELUNG, PIURE DE CARTOFI CU TRUFE ȘI SOS GRAVY DE VIȚEL

120

FOIE GRAS ESCALOPE WITH SOFT MASHED SWEET POTATOES AND TRUFFLE SAUCE

ESCALOP DE FOIE GRAS CU PIURE DE CARTOF DULCE ȘI SOS DE TRUFE

135

VEAL TENDERLOIN WITH FONDANT OF FRENCH TURNIP, ASPARAGUS AND PORTO SAUCE

MUȘCHIULEȚ DE VIȚEL CU TARTĂ DE ROȘII, FONDANT DE GULIE, SPARANGHEL ȘI SOS PORTO

155

NEW ZEALAND RACK OF LAMB IN MUSTARD & HERB CRUST, ROASTED POTATOES AND PEPPER SAUCE

COTLEȚELE DE MIEL NOUA ZEELANDĂ ÎN CRUSTĂ DE MUȘTAR ȘI IERBURI, CARTOFI COPȚI ȘI SOS DE PIPER

165

CREEKSTONE PRIME RIB EYE, MASHED CAULIFLOWER, BEETROOT CREAM AND MADEIRA SAUCE

ANTRICOT DE VITĂ CREEKSTONE PRIME, PIURE DE CONOPIDĂ, CREMĂ DE SFECLĂ ROȘIE ȘI SOS MADEIRA

235

CUT OF THE DAY – ASK YOUR WAITER FOR DETAILS

TĂIETURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL

DAILY PRICE

ALWAYS AVAILABLE (PRICE / 100 GR.)

ÎNTOTDEAUNA DISPONIBIL (PREȚ / 100 GR.)

HOMEMADE SMOKED MANGALITA PORK NECK / CEAFĂ DE PORC MANGALIȚA AFUMATĂ – 35

JUICY VEAL CHOP / COTLET DE VIȚEL – 50

TEXAS PRIME BLACK TENDERLOIN / MUȘCHIULEȚ DE VITĂ TEXAS PRIME- 50

PORTERHOUSE STEAK / VITĂ PORTERHOUSE – 55

U.S. BEEF TOMAHAWK / TOMAHAWK DE VITĂ – 70

JAPANESE A5 WAGYU RIB EYE / ANTRICOT DE VITĂ WAGYU A5 – 145


GRILLED SEASONAL VEGGIES

LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR

30

BASMATI RICE

OREZ BASMATI

30

HOMEMADE FRIES WITH PARMESAN, GARLIC AND PARSLEY

CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN, USTUROI ȘI PĂTRUNJEL

30

SAUTEÉD BROCCOLI, WITH GARLIC

BROCCOLI SOTÉ, CU USTUROI

30

SAUTEÉD ASPARAGUS

SPARANGHEL SOTÉ

45

SAUTEÉD BABY SPINACH

SPANAC SOTÉ

45

TRUFFLE MASHED POTATOES

PIURE DE CARTOFI, CU TRUFE

45


OUR HOMEMADE ICE CREAM AND SORBET

ÎNGHEȚATĂ ȘI SORBET FĂCUTE ÎN CASĂ

45

PANNA COTTA WITH CARAMEL AND MANGO SAUCE

PANNA COTTA CU CARAMEL ȘI SOS DE MANGO

45

GLAZED APPLE TART WITH ALMOND CRUMBLE AND PRALINE ICE CREAM

TARTĂ DE MERE GLAZURATE, BLAT DE MIGDALE ȘI ÎNGHEȚATĂ DE PRALINE

45

CHOCOLATE TRUFFLES WITH NOCCIOLA, BAILEYS AND FRESH BASIL & MANGO JELLY

TRUFE DE CIOCOLATĂ UMPLUTE CU CREMĂ DE ALUNE DE PĂDURE, BAILEYS ȘI BUSUIOC, JELEU DE MANGO

50

PISTACHIO PARFAIT WITH WALNUTS, IN CHOCOLATE GLAZE

PARFAIT DE FISTIC CU NUCI, ÎN GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ

55

CHOCOLATE CHEESECAKE WITH PISTACHIO CRUMBLE AND ORANGE SORBET

CHEESECAKE DE CIOCOLATĂ CU CRUMBLE DE FISTIC ȘI SORBET DE PORTOCALE

55

Descarcă – Meniu Restaurant Diplomat

https://noeliasancho.es/cymbes.html